La Garriga 17/3/12

Can-Sorgues-Camp-de-Rosanes

Benvolguts i benvolgudes de nou,

Després de diversos dies planificant la propera trobada tenim el plaer d’anunciar-vos que el proper dia 17 de març hem pensat en trobar-nos a La Garriga per fer una visita a diversos equipaments del municipi i parlar d’emprenedoria i cultura.

En un moment com l’actual en què l’autoprofessionalització sembla una de les principals vies per obrir-se camí en el camp de la cultura i el patrimoni creiem un ajut interessant poder gaudir de la visió d’una persona amb una trajectòria consolidada en la gestió cultural com Cristina Riera i la visió d’una jove empresa com Arkpadoc.

  • 10:00 Arribada i visita al Centre de visitants de La Garriga.
  • 11:30 – 14:00 Debat.
  • 14:00 – 16:00 Dinar.
  • 16:00 Visita guiada pel patrimoni històric de la Guerra Civil a La Garriga. La durada aproximada de la visita és d’1:30 hores.

Cristina Riera és gestora, consultora i comunicadora cultural, amb una consolidada trajectòria en la coordinació de projectes culturals; és membre de la Junta Directiva de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya. Actualment explora les possibilitats creatives i col·laboratives de les xarxes socials.

Arkpadoc és una petita i jove empresa del sector de la recerca arqueològica i la gestió i difusió del patrimoni cultural. Entre els seus serveis trobem la gestió del Centre d’Informació turístic de la Garriga i la realització de visites guiades a diversos espais patrimonials, com és el cas de les visites a les bateries antiaèries de Sant Pere Màrtir (Esplugues de Llobregat) o bé les visites guiades a l’aeròdrom de Rosanes (la Garriga).

Per assistir al cafè de patrimoni seguirem el mateix procediment que en l’anterior trobada. Escriviu al formulari adjunt i indiqueu-hi:

  • Si hi assistireu en cotxe o en transport públic. Us recordem que podeu arribar a La Garriga en tren: línia R3 Hospitalet-Puigcerdà. En cas que us hi arribeu en cotxe i voleu compartir en viatge hauríeu de facilitar-nos les places lliures de què disposeu i des d’on sortiu.
  • Si us quedareu a dinar, ja que farem la reserva en un restaurant proper al centre de visitants.

I recordeu que les places són limitades a 30 persones i tancarem el període d’inscripcions el dia 10 de març. En aquest cas, a més, hem d’indicar que el cafè i les pastes corren de la nostra butxaca així que recomanem que es disposi d’uns 3 o 4 euros per assistent.

Com arribar-hi?

Més informació:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s