Públic o privat? Diferents models de gestió del patrimoni. Sabadell 27/10/12

Benvolguts i benvolgudes de nou,

Tornem a reprendre les trobades de Cafès de Patrimoni i ho fem amb una sessió doble a dos museus de Sabadell de recent inauguració: per una banda visitarem el museu de l’Institut Català de Paleontologia (ICP) que va renovar completament la seva museografia l’any 2010 i que recentment ha inaugurat l’exposició temporal Gairebé humans. D’altra banda, per la tarda, visitarem el Museu del Gas, inaugurat el passat mes de desembre.

Fotografia realitzada per @Kippelboy

Fotografia realitzada per @Kippelboy

Aquest cop hem triat com a tema de debat la gestió privada dels centres culturals ja que els dos museus que visitarem surten, en part, de la gestió pública a què estàvem acostumats en els centres que fins ara hem visitat. Per a iniciar el debat aquest cop tenim la presència del director de Salvador Moyà-Solà, director de l’Institut Català de Paleontologia i d’Eva Buch, directora del Museu del Gas.

  • 10:00 h. Arribada dels participats.
  • 10:30 h. Visita guiada al Museu de l’Institut Català de Paleontologia.
  • 12:00 h. Cafè.
  • 12:30 h. Debat.
  • 14:00 h. Dinar.
  • 16:00 h. Visita al Museu del Gas.

Salvador Moyà-Solà és doctor en Paleontologia i especialista en primats del Miocè. Actualment director de l’Institut Català de Paleontologia i investigador de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Eva Buch és gestora del patrimoni, amb una llarga experiència com a cap del departament de conservació del Museu de Montserrat i com a docent al màster de gestió del patrimoni cultural de la UB. Actualment és directora del Museu del Gas.

Cafès de patrimoni és una trobada informal de caràcter gratuït tot i que les despeses de transport, dinar, etcètera, corren a compte dels participants. Per assistir-hi, escriviu al formulari adjunt i indiqueu-hi si us quedareu a dinar, ja que farem la reserva en un restaurant proper al museu.

Recordeu que les places són limitades a 30 persones.

Com arribar-hi?

Anuncis

4 responses to “Públic o privat? Diferents models de gestió del patrimoni. Sabadell 27/10/12

  1. Hola cafès de patrimoni, molt interessant la propera trobada, maularadament no hi podrem assistir però esperem que sigui del tot profitosa. I esperem les vostres aportacions!! Gràcies!

    • Salutacions. Us recordem que hi podeu participar mitjançant twitter. Farem servir els Hashtags habituals però aquest cop proposem, a més, afegir-ne un per representar la institució que estem visitant o a qui va dirigida la pregunta: #ICP o @MuseodelGas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s