Novetats a Cafès de Patrimoni

rail exchange by Jollyroger at wikimedia

Com molts de vosaltres ja sabeu, els darrers mesos hem estat immersos en un seguit de canvis en vistes a donar un nou format a Cafès de Patrimoni. El model utilitzat per ara era interessant però teníem ganes de donar-hi una volta més.

Dinamització, visió crítica i opinió com a principals motors per a aquest nou canvi. En particular volem posar el focus d’atenció sobre un dels objectius: incidir en fomentar una visió crítica respecte les accions de posada en valor del nostre entorn patrimonial.

El nou format també ens ha plantejat tractar temes amb major profunditat, per això hem pensat en treballar per blocs temàtics de 2 a 3 mesos de durada. També, i per a fomentar aquest espai de reflexió, proposem diverses iniciatives de dinamització i participació de tots vosaltres, com traslladar el debat al nostre blog amb col.laboracions escrites vostres i d’altres especialistes, a les xarxes socials (una major presència a la xarxa amb l’ampliació d’altres entorns virtuals com Pinterest o Storify), visites insitu i acabar elaborant fruit de tota aquesta experiència de debat i reflexió una petita publicació digital estil fanzine.

La propera setmana encetarem el debat amb un primer tema proposat… Us hi animeu?

Anuncis

2 responses to “Novetats a Cafès de Patrimoni

  1. Retroenllaç: Patrimoni en risc | Cafès de patrimoni·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s