Mapa cat de patrimoni en risc, participa-hi!

mapa

Us convidem a participar en una nova activitat:
Us hi animeu a marcar en un mapa de Catalunya les zones patrimonials que penseu estan en risc?

Vols participar en la configuració del mapa de patrimoni en risc? El nostre objectiu és prendre consciència de l’existència d’elements patrimonials que bé per desídia o bé per desconeixement, s’estan deixant desaparèixer sense que hi hagi darrera una política de protecció que vetlli per la seva conservació o rehabilitació.

Primer de tot, ens hauries d’escriure un correu electrònic indicant-nos que vols participar de la proposta. Trobaràs la nostra adreça a l’apartat “contacta’ns“. Nosaltres et respondrem donant-te accés a l’edició del mapa de Patrimoni en risc. Un cop hi tinguis accés veuràs que tens la possibilitat, a Google Maps, d’accedir a un llistat de mapes que pots editar. En aquest llistat hi hauria de figurar el mapa “Cafès de patrimoni – patrimoni en risc”.

Si accedeixes al mapa, veuràs que tens l’opció d’editar-lo. Editar significa que pots posar un marcador en el lloc on vulguis i escriure’n una descripció. El marcador se situa mitjançant una icona que veuràs al marge superior esquerre; té forma de marcador. Clica el botó amb una icona de marcador, situa’l en el lloc exacte que vols indicar i descriu-ne l’element que vols indicar. Nosaltres hem proposat un conjunt d’indicacions que us poden ajudar a homogeneitzar la informació amb la resta:

  • Nom
  • Localització
  • Què és?
  • Per què està en risc?
  • Ens competent de la protecció

Un cop indicada aquesta informació, desa el marcador i ja hauràs situat el teu element al mapa de patrimon en risc.

Anuncis

4 responses to “Mapa cat de patrimoni en risc, participa-hi!

  1. Es una proposta excel.let. Hi ha recons sense explorar, edificis sense memòria que van caien a pos a poc i sol.lament conèixen els del voltant. Aplaudeixo la acció. Cuants cops em dit : aixó ningú sap que hi es …………… que no passi més.

  2. Molt bona iniciativa! Des de l’associacio professional CRAC Conservadors-Restauradors Associats de Catalunya ens voldriem posar en contacte amb vosaltres de cara a un congres que estem organitzant sobre el tema per l’any q ve (2014). Com podem contactar amb vosaltres? A nosaltres ens podeu trobar a traves de: cracrestauracio@gmail.com
    Gracies!!

  3. Retroenllaç: Visita al recinte modernista de l’antic Hospital de Sant Pau | Cafès de patrimoni·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s