Butlletí #0: Patrimoni en risc, un recull de les reflexions en format publicació

Publicació 0

Des que vam voler donar-li forma a la nova manera de presentar els Cafès de Patrimoni ens rondava pel cap fer alguna cosa senzilla que recollís algunes de les reflexions que entre tots podríem anar cuinant, i començar ja des d’aquest primer nou bloc temàtic, el Patrimoni en Risc.

Ara, des de la més absoluta modèstia d’amants del patrimoni però encara novells en certs elements gràfics, hem pogut treure un primer nr. 0 en format digital per a què us el podeu descarregar o simplement llegir d’una manera més còmode. Aquesta és una primera aproximació, els següents números, que arribaran esperem, els intentarem millorar i enriquir amb més textos i resums de discussions a la xarxa, la intenció és anar fent un work in progress constructiu i que Cafès i aquesta publicació siguin el reflex d’un projecte obert, viu i en permanent construcció.

En aquest número 0 veureu que sols hem fet un recull dels textos sobre Patrimoni en Risc que els seus autors ens van oferir d’una manera desinteressada i les reflexions de les quals marcaven preguntes obertes en espera de resposta. I posats a comentar novetats, també us hem de dir que estrenem logo, una imatge simple, concisa i de significat clarament conciliador com el què vol ser el projecte Cafès de Patrimoni, creada per l’il.lustrador Àlex López Moñivas al qual des d’aquí volem agraïr-li molt aquest regal un altre cop.

I per acabar, en pocs dies encetarem bloc temàtic nou, un nou repte i una nova pregunta dirigida a millorar aquest univers del Patrimoni el qual estimem i que volem preservar. Aquí us el deixem, el nr. 0 acabat de sortir de fàbrica, esperem que us agradi… Bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s