Cafès de Patrimoni reconegut als Premis Blogs Catalunya 2013!

Cafes Premi STICCAT

Aquest cap de setmana vam rebre un Premi Blog Catalunya 2013, categoria Història, Patrimoni i Tradicions, un dels actes relacionats amb tecnologia i internet més destacats de Catalunya i que organitza la STIC (Societat de Tecnologia i Coneixement) des de fa 6 anys. En aquesta edició 2013 es van seleccionar finalistes a 15 categories d’entre més de 1.000 blogs, unes xifres que ens fan respecte i que encara ens fan agrair més haver estat guanyadors… Així que MOLTES GRÀCIES A TOTHOM, estem molt contents per aquest gest simbòlic que ens anima a seguir endavant i amb ganes en aquest projecte, un projecte que sense l’ajut i les ganes de molts de vosaltres no seria possible, així que de part de l’equip us el dediquem a t@ts!

I com això de la Cultura i el patrimoni no és una cosa fàcil, també el dediquem molt especialment a:

1. ELS FINALISTES
Memòries del barri de La Torrassa, un blog dirigit per un col.lectiu de veïns que fan conèixer històries d’aquest barri de L’Hospitalet i mantenen la memòria històrica que mereix el barri.
Ciències Socials en xarxa, un blog dirigit per un historiador, en Vicenç Moreno i que es publica a Sapiens que fa interessants lectures històriques en clau amena i contemporània.
Relligant Nou Barris, un blog que lliga tecnologia en codis qr i recorreguts patrimonials i històrics pel barri barceloní de Nou Barris.
FM Tour’13, un blog agenda de tots els actes relacionats amb la cultura popular a Catalunya.

2. ELS GUANYADORS A CULTURA
El blog del CCCBLab que ens explica al detall tots els projectes relacionats amb aquest espai d’investigació i experimentació de l’educació, cultura i nous formats.
El blog del Museu del Museu de la Ciència que relata fets relacionats amb la ciència i les seves activitats.

I molts d’altres que ens deixem de caire personal, corporatiu o professional relacionats amb la Cultura o disciplines igual d’interessants…. Aquí us els deixem per si els voleu consultar.

3. AMICAL VIQUIPÈDIA
Com a premi honorífic, per una iniciativa necessària i plena de mèrits que des de fa anys lluita per posar a l’abast de tothom el coneixement obert i en català i que és exemple pràctic d’eficàcia i referent enciclopèdic per a molts de nosaltres.

MOLTES GRÀCIES un altre cop, estem molt contents i impressionats, així que farem del millor per a què el què proposem continui tenint sentit i ajudi a preservar aquest univers del Patrimoni cultural que tant estimem…. Salut i endavant!!!!

One response to “Cafès de Patrimoni reconegut als Premis Blogs Catalunya 2013!

  1. Retroenllaç: Patrimonio, política y ciudadanía | Raining Stones·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s