Un inici de temporada intens: SOPACongress i Cultsurfing

Ha estat una reentrada intensa. En l’últim mes, hem tingut la bona oportunitat de presentar el projecte Cafès de Patrimoni a un parell de jornades molt enriquidores i alhora de caire ben diferent: el SOPAcongress i Cultsurfing.

SOPA’14, II Congreso Internacional sobre Educación y Socialización del Patrimonio en el Medio Rural
El Congrés sOpA’14 es plantejar com un espai on comunicar i posar en comú projectes de base cultural amb la clara voluntat de transmetre el valor del patrimoni cultural, ‘educar en el comú, contactar, facilitar l’accés i la transmissió al patrimoni en el medi rural’.

sopaweb

El congrés està organitzat per UndregroundArqueologia i en la seva segona edició es va realitzar a Celanova, Galícia. Malauradament no vam poder assistir-hi de manera presencial, així que se’ns va permetre presentar un petit vídeo on explicàvem qui érem, quins objectius ens marcàvem i com ens podien participar en un Cafè de Patrimoni. Aquí el deixem penjat, un format casolà però molt representatiu del que hem estat fent fins ara, un trailer ‘cafetero’.

CULTSURFING
Cultsurfing és una iniciativa l’objectiu de la qual és catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars dels Països Catalans. Està organitzat per la Direcció Barcelona Capital de l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya i aquesta segona edició va tenir lloc a la Fabra i Coats a Barcelona.

Cultsurfing1   Cultsurfing
Cafès de Patrimoni va tenir la sort de ser seleccionat d’entre més de 120 projectes, molts relacionats amb arts escèniques, música, arts visuals, disseny i també patrimoni. Vam disposar d’uns minuts per explicar qui som i què fem entre un cafè i l’altre, així que la Carme i en Martí doncs, rodejats de focus i un públic heterogeni i atent, van presentar el projecte. Aquí us en deixem unes imatges i l’enllaç al catàleg dels projectes presentats.

Agraïm les oportunitats trobades, aviat anirem agafant més trens que ens permetin difondre un projecte la base del qual és fomentar debat, opinió i participació entorn el patrimoni. Moltes gràcies als qui hi sou, qui hi participeu d’una manera o altre llegint-nos, escrivint, compartint, xerrant, assistint presencialment a les trobades o agraint l’existència d’aquest espai que fem entre t@ts… Gràcies, estem molt contents!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s