I repetim un nou ‘Carajillu’ de Cafès al XVIIè Festival TarracoViva

image

Una altra edició més renovem el nostre compromís amb un dels festivals de recreació històrica més interessants del nostre territori i més importants a nivell internacional com és TarracoViva, una trobada per viure de manera immersiva el festival romà en una jornada, realitzant un intens recorregut pels diferents espais i iniciatives que aquest any estan centrades en August, el seu llegat en la contrucció d’Europa i la Mediterrània.

Recordem que aquesta iniciativa te un format diferent al nostre habitual, és una convocatòria per a un grup reduït de bloggers i prescriptors especialistes en els diferents àmbits relacionats amb iniciatives d’aquesta mena, candidats que han estat escollits junt amb el Festival.
Com és com un Cafè amb dosis extra d’energia, és per això que el vam batejar com a Carajillu de Cafès, per poder oferir aquest tipus d’iniciatives de tant en tant, i saber que per les pròpies característiques del format és difícil que funcionin com els nostres habituals Cafès.

A mida que vagin sorgint altres oportunitats, anirem convidant a persones i blogs del nostre entorn que es vagin adequant als perfils que se’ns demanen, garantint una rotació equànime i satisfactòria per a tothom.

Si ens voleu seguir en aquesta trobada a la romana, ens trobareu el 9 de maig a l’antiga Imperial Tarraco rodejats de legions, cohorts, esclaus, gladiadors, taverners i músics usant el hashtag #CarajilluTarraco15 i #TarracoViva2015.

Ave, company@s i salut molta!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s