Visita als Hostalets de Pierola

image

(Visita postposada, segurament pel juliol, us mantindrem informats!)
Hostalets de Pierola és un petit pobles de la comarca de l’Anoia que, d’uns anys a aquesta banda, ha vist com diverses troballes de caràcter paleontològic els ha suposat l’aparició en mitjans especialitzats. La troballa més important, el Pierolapithecus catalaunicus, l’any 2002, va suposar la importància i reconeixement internacional d’un seguit de fòssils que reflectien els avantpassats més remots de la nostra línia evolutiva.

Recentment, i des de la inauguració del Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP), Hostalets de Pierola ha anat creant un seguit de propostes turístiques a l’entorn de la paleontologia. La més de recent de totes, del passat mes de març, és la creació de les paleorutes, una aproximació virtual a l’entorn dels Hostalets de Pierola de fa 12 milions d’anys, una eina divulgativa i educativa molt interessant a oferir per aquest periode històric en el nostre territori.

Fotografia: Araceli Merino

Us proposem una visita a Hostalets de Pierola per veure de primera mà el CRIP, conèixer l’aplicació de les paleoruta i debatre amb les persones encarregades del projecte:

10:00 Arribada i trobada

10:15 a 11:45 Visita al Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica per conèixer la importància de la paleontologia i l’aplicació mòbil de les paleorutes com a exemple de divulgació científica i de transmissió de coneixement.

12:00 Esmorzar a càrrec de l’ajuntament

12:30 a 14:00 Debat a l’entorn de la paleontologia, de les seves implicacions en el coneixement científic i dels valors diferenciador que pot aportar com a element turístic.

14:15 Dinar al Casal Català Modernista (un menú de 12e. per a qui vulgui continuar la visita a la tarda)

16:00 a 18:00 Recorregut per l’entorn de la mà de les Paleorutes.

El lloc de trobada serà el mateix CRIP (C. Aureli Roviralta, 2) a Hostalets de Pierola.

Si voleu assistir a la trobada, ja ho sabeu: escriviu-nos al següent formulari i us anirem organitzant per anar de visita.

Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s