Som-hi, Cafès!

Benvolguts totes i tots, primer de tot mil disculpes, hem estat massa temps sense donar-vos notícies nostres, i avui ens hi hem posat per escriure-us quatre paraules:

Estem molt satisfets dels resultats d’aquesta aventura que ja dura fa prop de cinc anys, de fet no ens esperàvem uns resultats tan positius quant a l’acollida que ha rebut aquest projecte, primer per totes les persones que hem anat coneixent pel camí, pels gestors que ens han obert les portes dels seus espais, per les invitacions rebudes per anar a presentar aquest petit experiment, per considerar-nos un projecte de referència cultural i de comunitat en l’àmbit del patrimoni, així com per totes aquelles persones que ens coneixen, ens aprecien però a qui encara no els hi hem posat cara. Moltes gràcies per tot això i més!

I com tot allò que es fa amb carinyu, amb ganes, però també amb molt d’esforç, energia i temps, en un moment de poca resposta però sense voler renunciar a conèixer tot el territori per molt lluny que hi fos, vam permetre’ns un descans, un break o una etapa de reflexió sobre el que Cafès de Patrimoni estava esdevenint i cap a on voliem tirar… Encara ‘estamos en ello’!

No sabem a hores d’ara cap a on ens portarà aquest procés, si a redimensionar el projecte, a donar-li continuïtat, a parar, a passar el relleu a altres projectes culturals engrescadors o qui sap què. El que si sabem és que els equips cafeteros que hem anant passant ens ho hem passat increïblement be i hem aprés molt, esperem que vosaltres n’hagueu gaudit tant com nosaltres!

De moment us enviem un fins aviat, estarem encantats d’acollir aquí els vostres comentaris, propostes, crítiques o allò que volgueu compartir… Una abraçada ben forta, companyes i amics, feliç Dijous Gras! 😉

Equip de Cafès de Patrimoni
(Vàngelis, Carme i Martí)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s